Sommarlov…

Nu har jag inte uppdaterat på ett tag men har inte suttit vid datorn sen i onsdags kväll då jag satt och surfade med sandra så det är väl förklarligt. Vi försökte göra en (ett?) Quiz och satt hur länge som helst och mixtrade med det men sen så var man tvungen att installera nånting och samtidigt ringde Josse och talade om att hon & Elin var framme så det blev inget av med det. Resten av kvällen tillbringades med Sandra, Elin och Josse utomhus, vi grillade korv och hade kul men sen flyttade vi på oss för vi behövde gå på toa och då fick vi lite arga blickar från förbipasserande då vi pratade ganska högt och spelade lite musik på min sopiga mobil men det lät så illa så jag fick stänga av >.< så då sjöng vi lite istället :thumbup:

Igår var jag och familjen och firade Kusinerna Lukas och Victors student, det var kul kanske drack Lukas lite för mycket så halvvägs genom maten så ville han gå och sova. Dock så ryckte han upp sig och slutförde måltiden och senare på kvällen åkte han, Victor, Veronica och Linnea in till stan för att festa men jag fick inte följa med konstigt va….. :shiftyeyes:

Vi åkte hem istället och sen somnade jag nästan direkt och idag är det deprimerande väder nånting mellan sol och regn, jag är halvsovande och har ont i vristen. End of Info!

2 tankar om “Sommarlov…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s