Sex and the City

Jag sitter och äter upp min sista chokladboll, struntar i att plugga till matteprovet som jag har imorgon och som jag absolut kommer få IG på om jag inte sätter igång och pluggar nu genast och tycker synd om mig själv. Den här veckan är bara för mycket. Västervik, sjukhuset, igår, tandläkaren idag och sjukhuset i det kära vvik imorgon igen. Vi har inte fått reda på om jag ska få sprutor imorgon och jag både hoppas att jag ska få det och inte. Fördel, jag slipper gå till skolan på fredag och resten av torsdagen ocg jag slipper tills vidare matteprovet. Nackdel: Det gör ont. Och jag missar en massa lektioner på fredagen som jag behöver gå på för att överhuvudtaget få ett slutbetyg när resten av mina klasskamrater får det. Och jag måste göra matteprovet vid något annat tillfälle.

En tanke på “Sex and the City

  1. Svar: Meh! Nästa gång, då ska jag få ett ÄNNU större plåster isåfall! >8O Hehehe. Jag ska göra en käkoperation, huhuuu.
    Det låter nice med chokladboll och pluggignorerande, men mindre nice med sprutor… varför ska du ta massa sprutor för? D:

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s