Mitt jag

Jag är nervös. Riktigt nervös inför hösten. Kommer det här gå? Mitt mål är att fortsätta vara lika lycklig som jag varit mer eller mindre hela sommaren, och redan nu börjar det fucka upp sig, med att jag läser blogginlägg där nya bekantskaper lovar varandra evig trohet o dyl. Vilket i sig är väldigt gulligt och rörande, men har den nackdelen att ja, det uppenbara för er som känner mig närmare, jag får en känsla av utanförskap. Milt uttryckt. I klartext: Varför är de bästa vänner med varandra men inte jag? Vad är det för fel på mig? Varför duger inte jag till att vara med?

Men. Så inser jag, att det funkar ju inte så. Jag har ju också olika relationer med mina vänner. Och det här är helt upp till mig att sluta ägna all min vakna tid åt att vara neurotisk, och börja jämföra mig med mig själv istället för andra. Och påminna mig; jag går i trean nu. Jag har bara ett år kvar, och som jag sa till mig själv i ett av de mer hopplösa ögonblicken i vintras, klarar jag av detta, att gå Natur… så klarar jag vad som helst. Och som jag sa när de första tankarna på att åka utan bästa kompis/mamma till London.

WTF. Jag gör vad som helst för Gackt, för chansen att få gå på en Gacktkonsert. Och går jag i land med detta utan allt för större men då kan jag ta mig tusan göra vad fan som helst.

Och här är jag nu, hemma välbehållen. Jag har ett stort behov av att läsa Genom dina ögon en tredje gång (men den är utlånad både på statsbibblan och gymnasiet och kostar 200:- på bokia. SUCKS!)  eftersom den fick mig att älska den värld vi lever i. Jorden, Planet Earth alltså, inte typ tonårens värld eller annat skitjobbigt.. Hursomhelst. Den fick mig verkligen att se livet med andra ögon, och jag kan inte låta bli att tänka att det var nog meningen med boken. Eller så är det bara ännu en dåligt skriven tonårsroman av Stephenie Meyer, men. Som jag försöker få sagt. Det är upp till DIG hur du upplever din dag. Hm, det låter bekant. Tror jag läste det i en krönika i Oskarshamnstidningen för någon vecka sen. Vilket Halleluja-moment det var! Problemet ligger ju i att göra verklighet av det och inte bara lura mig själv.

Och jag skulle ju kunna börja med att stänga av datorn i tid för en gångs skulle, samt kolla upp när exakt jag börjar imorgon. Så, natti natti =)

2 tankar om “Mitt jag

 1. ”Problemet ligger ju i att göra verklighet av det och inte bara lura mig själv.”

  Hm, det där kämpar jag med. xD

  Och jag är väl inte en av dem som känner dig närmast, men… just…. ♥♥♥♥♥!! 😀

  Gilla

 2. :’O …
  Jag har bara inte pratat med dig så länge, vi är ju ganska nya vänner så att säga, de jag nämnde har jag känt minst ett år redan…

  Sad you’re sad T^T

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s