Söndag

Tog just ett enormt äpple, men fick skära bort en del som var dålig. Mitt sötsug är helt galet, jag drömmer om choklad men tyvärr är skafferiet tomt! Så det fick bli ett (äckligt, märker jag nu) äpple istället för att inte naglarna skulle ryka.

Igår var jag på Elins pojkväns Alex födelsedagsfest. Det var nervöst, för det är första gången som hon drar med oss på något liknande. Annars har det varit grillkvällar och allt möljigt med Alex och hans vänner, men vi (jag och Sandra) dög visst inte. Jag hoppas verkligen att jag blir inbjuden på fler saker, för det var väldigt kul, trots att jag mesta delen av tiden satt och tittade i ett hörn, för blyg för ngt annat. Jag försökte att inte se ut som en stor fet tönt så mycket jag kunde, och överdrev det kanske en smula, eftersom det slutade med att jag råkade titta och le lite för länge på en kille som var där. I nästa ögonblick satt han med armen runt om mig. Hoppsan XD Jag blev helt stört blyg och nervös av det och från att sänt ut signaler i stil med ”hej, jag är singel och du med va?” är jag rädd att det blev mest ”vad fan, lämna mig i fred, ditt äckel”. Haha, stackaren x) MEN han gav inte upp för det och när hans polare som han åkte med ville dra så sa han att han kunde gå hem xD det värsta är att jag upptäckte att han är kompis med min ärkefiende. Usch!

(om någon är på att prata mer om detta, så bara hör av er. Jag är neurotiskt pepp på att älta varje mening som sas och varje blick som gavs. Däremot är jag ganska så övertygad om att ni inte vill höra mer, så lämnar det nu^^)

Det enda jag drack var sån där vanlig, 2%ig cider, men förmodligen så påverkades jag av alkoholångorna i luften & den allmänna stämningen eller bara av trötthet, för jag blev extremt fnissig. Jag nämnde det för min flirt och sa att jag vinglade bara för att alla andra gjorde det och inte för att jag var full, och då sa han att han vinglade därför att han vinglade. Skitkul men sämst XD Jag kan tycka det är underhållande till viss del med onyktert sällskap, för deras logik blir helt bakvänd. Som jag hörde i somras: ”där borta, i den där busken där,  låg det en kille som var helt däckad, och jag pissade på honom. Jag kunde ha tagit hans plånbok men varför skulle jag göra det när jag kunde pissa på honom” Ja, varför? XD hahaha. Så äckligt.

Jag tror jag ska skolka från svenska B-lektionen imorgon för jag har inte bestämt vad mitt 5min muntliga analysering om TV – hur påverkar den oss ska handla om, inte heller har jag valt ut en text och en bild till det eller skrivit ett pm på 150-200 ord om anförandet att lämna in innan. Döda mig, någon, innan jag gjort bort mig totalt? Min förnekelsemetod tänker-du-inte-på-det-så-finns-det-inte funkar inte i skolans hårda värld. Det lustiga är ju att jag, trots att jag är fullkomligt medveten om det, fortfarande inte har satt i gång med uppgiften och har 0 motivation till det heller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s