18, 18…

Då var man 18. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. Det verkligt störande är alla kommentarer som ”hur känns det nu att vara myndig?” och liknande. daah. Men om jag ska försöka besvara den irriterande frågan så känns det exakt likadant som förut, fast lite läskigare. Som om någon när som helst kan komma fram och kräva vad som helst av mig, utan att jag har en chans att lasta över det på någon annan. Det är skumt.

Annars tappade jag behärskningen idag. Mer eller mindre alla i vår familj blir tjuriga och förbannade när vi är hungriga och idag dröjde det tydligen för länge med maten, för när vi skulle slå oss ner och äta drar Martin ner persiennerna för Herman hade solen i ögonen, och jag blir fullkomligt rasande och börjar skrika på honom. Det låter kanske helt vettlöst men jag klarar verkligen inte av att vara utan solljuset, jag blir knäpp har jag märkt. Såå.. det är därför jag börjar bli nedstämd nu när det är kallt och mörkt ute. Känner de negativa känslorna komma krypande och ni märker det med, förmodar jag. Jag är inte särskilt bra på att dölja hur jag mår :p Hursomhelst. Jag blev bestört och ledsen när jag insåg att jag stod och mer eller mindre skrek mitt i köket och tog min tillflykt till badrummet. Självklart uppfattade alla det som att jag tjurade och/eller tyckte synd om mig själv, men jag fattar inte hur min egen mamma kan tolka det som tjurighet när jag i själva verket är ledsen på mig själv och skäms över att ha tappat koncepterna? Jag ser mig själv som en vänlig och glad person och blir ärligt talat skrämd av mig själv när jag blir sådär rasande och  inte bryr mig om ett skit längre. Och vet ni vad det värsta är? Nu när jag läser vad jag skriver så låter jag så extremt skenhelig att jag funderar på att radera hela skiten. För det finns ingen som kommer tro på att jag verkligen är så ”vänlig och glad”. Självklart finns det de gånger som jag bara tycker synd om mig själv och hatar hela världen, men som sagt, att inte ens min mamma kan se skillnaden… Visst är det svårt när jag bara låser in mig på toa, men överlag känner hon mig bättre än jag själv gör så varför funkar inte hennes radar i just dessa fall?

Och varför hänger jag upp mig så dant på vad min mamma gör och tycker? Hon påverkar mig verkligen extremt mycket. Det kan man ta sig en funderare på en vacker dag.

I fredags började jag min födelsedag med att först mamma och Bengt Erik sjöng för mig och sedan Martin och Evelina. Lyx (y) Sen när jag accepterat att jag inte skulle få mer sömn öppnade jag mitt paket från Max (som hade legat på kudden bredvid mig hela natten, hihi<3) och det var inget mindre än..

mkt glad kan jag nu konstatera att min Gackt-samling består av 3 cd, en dvd, en affisch, en keps och ett YFC-linne ♥ (samt mina YFC-lurar, men de gillar jag fortfarande inte så de får inte räknas med. Visst är jag elak?)

Sen var jag en (kort, projektarbetsdag=ledigt för vissa (läs: jag)) sväng i skolan och självklart gick brandlarmet just under de timmar jag var där xP och nej det var inte jag som drog igång det xD

Jag måste uttrycka min förvåning över att Gackt’s moon, en bok, pengar och två trisslotter är allt jag fått i presentväg. *förvånad* Haha, jag är som ett litet barn och vill ha massor av presenter^^’ men jag får skylla mig själv som önskade mig pengar och inget annat xD

Nu ska jag sluta blogga och läsa ifatt alla bloggar som jag missat under veckan 🙂 ha det bra ^_^

4 tankar om “18, 18…

  1. ajajaj, skulle också vilja veta varför folk alltid tolkar det som att man tycker synd om sig själv och tjurar när man skäms eller något helt annat…
    och du ÄR vänlig och glad ^^
    och waaaaahaha, vilken fin present du fick!! :DD
    *födelsedagskram*~

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s