Läsvärld

Jag har just läst ut Sugar – kvinnan som steg ut ur mörkret och jag blev så arg! XD Det var en seg och tråkig bok, som jag trots allt kämpade vidare med i hopp om att den skulle bättra sig i slutet, och för att få reda på vad som hände med karaktärerna. Nästan 900 sidor där det enda som händer är olyckor och dödsfall, det ena efter det andra. Och slutet var av det mest värdelösa sortens, det vill säga inget riktigt avslut utan bara hej hopp nu slutar den här boken. Jaha. Det var ju roligt. Mitt i att Sugar har kidnappat ett litet barn vars far trampar igenom en jäkla trappa och skadar foten. Får vi reda på hur det går för honom? Nejdå. Får vi veta vart Sugar förde barnet? Nepp. Får vi höra om de upphittas? Å nej.

Gillar du dödligt tjocka böcker med fokus på karaktärerna, onödiga detaljer och utan riktigt slut? Då rekommenderar jag den här boken. Annars råder jag dig att hålla dig på avstånd!

När jag hämtat mig från den här läsupplevelsen – vi får se hur lång tid det tar eftersom jag istället för att ta en paus i läsandet fortsatte med dåliga noveller i gamla nummer av Story – tänker jag ta itu med Legend av Richard Matheson (boken filmen I am legend är baserad på^^), GONE – Hunger av Michael Grant och Paganinikontraktet av Lars Kepler. De har legat på mitt skrivbord alldeles för länge och snart kommer påminnelser från biblioteket trilla in. Efter det har jag en stor hög med böcker från bokhyllan som väntar på mig, eftersom jag tycker det är så pinsamt med böcker stående i bokhyllan som man inte läst xD det om något är väl bevis på vilken boknörd jag är, eftersom jag har hört att vanliga människor inte bryr sig om såna petitesser xD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s