Hets och gröt (i hjärnan).

Förkyld, och himla deprimerande att jag inte kan stanna hemma en dag eller två från skolan utan att överfallas av tusen samvetskval och ”fy!”-känslor. För vad är det egentligen för sätt att stanna hemma när jag inte ens har feber? Eller jo, visst har jag det, men förmodligen bara med 0,1 grad eller så. Har inte pallat ta fram termometern, men visst finns den obehagliga känslan i kroppen. Igår gjorde halsen ont, så där dumt att jag inte kan låta bli att ynka fram ”aj” efter att jag vaknade, vilket bara får det att göra ännu ondare. Idag har vi gått över till snyt-stadiet, och min näsa har förvandlats till avloppsrör, som snart förvandlas till öppet, svidande sår av allt hushållspapper. *kollar runt i rummet, ser ett paket näsdukar* … meh!!

Efter att ha tillbringat hela dagen i sängen igår surnade ryggen till rejält också, och väckte mig halv åtta i morse. Yey.

Men var har alla krav kommit ifrån? Är det verkligen en dålig sak – att stanna hemma när man faktiskt inte mår bra? Mina klasskompisar gör samma sak: går till skolan med huvudvärk, går till skolan fast de samma dag varit hos doktorn, belamrar hela bänken med snorpapper, men lyssnar fortfarande (någorlunda) uppmärksamt på läraren och antecknar, trots att de i princip trillar omkull av utmattning.

What?

Något känns väldigt fel.

2 tankar om “Hets och gröt (i hjärnan).

  1. waaaah jag vill hellre också stanna hemma när jag mår dåligt, jag hade lite feber igår o stannade hemma, men mamma fick total DAMP + SPAZZOUT. O____O Är det inte ganska naturligt att vara hemma när man inte mår bra och vila sig???…

    konstiga värld…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s