Min enda sanna kärlek

Min enda sanna kärlek, bortsett från choklad förstås, är böcker. Och det känns ju väldigt mycket trevligare att vända näsan hemåt igen när man har ett paket med böcker från Adlibris rea som väntar på en. Wiihoo! ^^ Adrenalinet pumpade som tusan när jag blev sugen på Nick och Norahs oändliga låtlista, klickade mig in på adlibris.se för att dregla lite över boken och insåg att den tillsammans med David Levithans andra böcker är med i årets bokrea. Shit shit shit. Stackars Joel och Max som jag chattade med har väl aldrig upplevt en liknande ordström från mig. Det, mina kära vänner, översteg alla slags ryck man kan få i klädbutiker.

Lyckan var total när jag beseglat köpet med de sista kronorna som fanns på mitt hårt åtgångna VISA-kort, och jag insåg att jag – jag! – nu var ägare till böcker så underbara att jag när jag för första gången jag läste Ibland bara måste man inte lämnade tillbaka den till biblioteket direkt utan istället läste den om igen, tittade förälskat på den, lät den ligga bredvid mig på kudden när jag sov och vid upprepade tillfällen bläddrade tillbaka till mina favoritstycken för att smaska i mig av dess härligheter ända tills lånetiden var slut.

Ååååh mina nyinskaffade älsklingar, mamma kommer hem snart och tar hand om er! ❤ ❤ ❤

Galenskap, säger ni? Ja, men vad vore väl livet annars xD

En tanke på “Min enda sanna kärlek

  1. Jag vet PRECIS vad du menar! xD Men jag måste börja kolla in böcker jag med! De kommer förmodligen inte finnas med på rea-listan så det är ju SURT.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s