Sommarplaner

Jag vill börja planera sommar -12, och kollar igenom min tomma kalender gång på gång. Kommer hem någon gång i början av juni, och sen har jag hela sommaren kvar att fylla med något. Kollar igenom veckorna en gång till, värst vad tomt det ser ut, märkligt… Det är något som fattas…

Jag har ingen höjdpunkt planerad. Jag har inte orden ”GACKT” och ”LONDON” inskrivna någonstans. Vad är nu detta? Ska jag inte till London i sommar? Något måste blivit fel, tänker min hjärna oroligt. Jag var ju i London förra sommaren, och sommaren innan dess. Det är ju det som gör livet värt att leva! En galen, vansinnig, underbar resa tur & retur London, att invadera staden och storma fram på gatorna, göra bort oss i tunnelbanan och skratta sinnessjuka gapskratt, sova för lite och känna sig hemma.

Stå med sina systrar i publiken och se Gackt på scen.

Skrika tills rösten försvinner och gråta av lycka.

”Det kommer kännas så fel att inte åka till London i sommar”, säger jag sorgset till Eskil. ”Snobb”, fnyser han till svar. Va? Jag vaknar upp ur mina tankar och inser att det låter lite överklass att tycka det är en katastrof att man inte åker till London över sommaren, speciellt som jag redan varit där en gång i år. Ska man skratta eller gråta? Det handlar ju inte om en shoppingresa, precis. Lizas ord ”Vi är i London! På gatan!”, koifiskarna i Holland Park, köa i timmar, det sunkiga hotellet Northumberland King’s Cross Hotel, att chilla i Hyde Park kommer alltid vara som inbränt i mitt minne. Fattar ni? Det finns inget alternativ. Det finns inget näst bäst.

Det är allt eller inget.

Det är den totala lyckan.

Det är känslan av att äntligen befinna sig på rätt plats, att ha kommit hem.

2 tankar om “Sommarplaner

  1. JAG VET PRECIS.
    Faktum är att jag ska försöka åka dit med minst 1 kompis i höst, antagligen på nåt lov. Ska försöka fånga den brittiska sensommaren (och undvika OS eller VM eller vad det nu var som ska hållas i London under sommaren…)!!
    Fler till resesällskapet sökes!! :DD

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s