Jaså inte det.

Är lite trött på bloggsida för tillfället och tänkte gå och nosa lite på typ blogger eller någon annan sajt att blogga på.

Nu har jag gjort det. Tillbringade jag vet inte hur länge med att försöka skapa en blogg på blogger.com men det vägrade samarbeta. ”Jaha”, tänker ni, ”hur svårt kan det vara då?” Jo, det ska jag genast tala om. Först tog det mig en evighet att hitta själva sidan där man skapar sig en ny blogg. Jag klickade omkring i en oändlighet, hamnade på sidor jag redan besökt och kände mig som ett litet barn som gått vilse och vandrar runt i cirklar. När jag slutligen hittade rätt och fyllt i namn, adress osv och försökte scrolla den dumma pop-up-rutan nedåt så upptäckte jag att detta inte gick. Nähe.

Oteknisk som jag är försökte jag på alla sätt jag kom på att försöka få rutjäveln att uppföra sig, vilket inte tog så lång tid. Dags att be om hjälp från experterna. ”Testa att använda en annan webbläsare”, var rådet jag fick. Okej, men jag hade bara Firefox så då fick jag sätta mig o vänta på att Google Chrome skulle installeras, vilket jag fruktade skulle ta en evighet. Tidsangivelsen pendlade mellan 3 timmar och 45 minuter, knappt så jag tålde spänningen. Slutligen efter att lyckats få upp samma sida hos blogger med Google Chrome börjar jag om med mina försök. Plötsligt hoppar rutan nedåt och ”skapa blogg”-knappen dyker upp! Halleluja! Jag klickar överlycklig på ikonen för att bara skickas vidare till startsidan, och hoppet krossas brutalt lika snabbt det flammat upp. Testar igen på förtvivlans rand. Samma resultat, dvs inget resultat alls.

Modstulet tvingas jag konstatera att jag blir kvar här på bloggsida ett tag till.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s