Öh jävla slampa!

Då har man precis haft en mindre diskussion med en vän om one night stands, ligga runt och slampor. Och självklart är allt i betraktarens ögon, om man ser sex som något som ska väntas med till efter man gift sig så visst, då är dagens tjejer riktiga slampor som ligger runt hejvilt. Men det gör jag inte och jag tror inte det är många som tycker det heller. Men var går gränsen då? När man börjar ha engångsligg? Raggar upp okända killar och tar med dem hem varje helg? När siffran för personer man haft sex med överstiger 10, 20, 30, 50?

Jag skulle nog säga att jag befinner mig mitt i mellan och har en rätt normal syn på det: när man kommer upp i 20-30, då har jag inte så mycket att säga emot ifall man blir kallad slampa. Men är Y en slampa, som haft sex med tre killar sammanlagt? Nej, det tycker jag inte. Är X och Z slampor, som haft sex med totalt två personer vardera? Skulle jag inte heller vilja säga. Är F en slampa, som haft sex med 4-5 st?

Är man en slampa om man har sex med personer man inte är i ett förhållande med? I så fall skulle alla de jag räknat upp ovan vara hejdundrande lössläppta slampor hela bunten. Så näe, den definitionen känns inte heller helt korrekt, men hur ska man då definiera det, om man helt enkelt inte bara ska sätta en siffra och efter det är det stopp! Överstiger man siffran så är det kört, då är man för evigt dömd. I så fall måste ju siffran vara åldersbaserad också, för tänk om man levt ett liv med många trevliga relationer och när man blivit sisådär 50+ så upptäcker man att ojsan, nu måste jag leva i celibat resten av livet för nu är maxsiffran uppnådd. Hur kul skulle det vara? Men äh vänta lite, så gamla personer får ju inte ens ha sex, precis som fula eller feta personer, eller hur var det nu?

Vad säger ni därute?

4 tankar om “Öh jävla slampa!

 1. Om man är slampa eller inte beror inte bara på hur många man har legat med, utan varför man har gjort det. Situationen spelar enormt stor roll… Man kan vara 15 år och legat med 4 pers och ändå inte vara slampa, för tänk om alla gånger man legat med någon varit för att man varit tvingad och verkligen inte vågat säga nej?
  Man kan vara 20 år och ha legat med 4 pers och absolut vara slampa, för det beror ju mycket på varför man gör det liksom. De flesta skulle nog inte säga att det är slampigt.

  Gilla

 2. Ja som sagt, det är väldigt… svår definierat. Det roliga egentligen är att man oftast diskuterar om när blir tjejer en slampa?? När blir KILLAR slampa?? För en kille är det inte särskilt tabu att ta hem en tjej från krogen för att ”bara” ha sex med, däremot är tjejen han tar hem en riktig ”slampa” för förra månaden följde hon med en annan kille hem. Killen i situationen följde med en tjej hem förra månaden med, men han är ju kille… och kåt 🙂 Tjejer får helt enkelt inte vara kåta och lössläppta typ. Medans det är mer okej för killar. Jag tror att det är så samhället ser det.
  Tycker att är man inte i ett förhållande och man behöver tillfredsställa sina behov är det okej att följa med en kille/tjej hem från krogen, så länge båda är med på vad det hela kommer att gå ut på. Alltså detta blir så sjukt snurrigt att skriva. Men jag menar mer att det viktiga för att inte vara en så kallad slampa, vare sig man är tjej eller kille, snarare är att välja med omsorg vilka man ligger runt med, inte att det beror på varför man gör det. För vi kan nog alla vara ganska eniga om att man (med förutsättning att alla är med på det) ligger med någon för att man är kåt. :))

  Gilla

 3. Jag skulle vilka påstå att själva behovet av att stämpla folk som ”slampa” respektive ”normalkåt tjej” är väldigt dumt. Om vi tjejer tycker att det är fel av killar/anda människor att kalla oss det ena eller det andra, varför ska vi då själva sätta stämplar på det kvinnliga släktet?

  I mitt tycke är det inte antalet sexpartners man haft eller anledningen till dom som gör ”slampan”. I mina ögon är en slampa en tjej/kille som inte kan gå på en fest utan att skrika efter uppmärksamhet med hjälp av sina sexuella attribut.

  Typisk tjejgrej: Att ha klätt sig på bästa möjliga sätt för att framhäva det gud gett en och sitta i olika killars knä, smeka dem i håret och fiska efter drinkar och komplimanger. Att spela på ”korkad flicka”-kortet för att bli omtyckt.

  Typisk killgrej: Klätt sig snyggt, ragga med alla tjejer som om han vore oemotståndlig, kanske få strula lite. Hälsar inte när ni möts på stan nästa gång i nyktert tillstånd.

  Det är iaf min uppfattning av ordet slampa. 🙂

  Gilla

 4. Känner att ett problem är att killar ska nå upp till en ganska stor summa som man legat med och tjejer ska hälst inte ha legat med nån vilket, för mig, resulterar i en omöjlig ekvation. Jag personligen har ju lyckats vända allt uppochner och de e ju inget man skryter med direkt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s