Växjö

Sitter på stationen med 8 min återstående tid kvar på internet, hinner jag blogga på de tiden tro? Det vet man aldrig men jag kan ju göra ett försök. Mobilen har slut på batteri också så det blir en tråkig resa hem. Well, det hade det väl blivit ändå, men tanke på att alla mina smskompisar har antingen förvandlats till idioter eller så har jag betett mig som en och skrämt bort dem.

SNÄLLA, sluta kläng på min väska! Jävla dagisbarn som intagit hela stationen och för väldigt mycket oljud. Argh.

Då var man i Sverige igen. Det känns skumt och lite fel. Är sliten som fan efter enfantastisk sista helg i Alicante och undrar förvirrat varför alla omkring mig pratar svenska istället föe engelska, franska eller spanska. Nåja.

4 min kvar, och så jävla mycket förvirrade tankar som jag skulle vilja skriva av mig. Förbannat. Aldrig gör jag rätt utan lyckas bete mig som en jävla idiot. Hoppas det blir bättre med åldern, hoppas det är för att jag är ung och dum…

Önskar jag var kvar i Spanien. Alla problem kändes så mycket mindre där och vädret här är så jävla dåligt. GE MIG SOLEN TILLBAKA…. Blir ju självmordsbenägen i det här vädret. Måste sluta nu. Vi hörs, måste blogga om vad jag gjorde sista dagarna i Alicante och vad som snurrar i hjärnan nu.

En tanke på “Växjö

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s