Åh, hur lockar inte Falun

Just nu känns det som om ordspråket ”Stor i orden, liten på jorden” passar mig rätt bra. Jag ska göra det och det och det, jag kom nyss hem från Teneriffa men drömmer redan om nästa resa, när och vart det nu blir, jag har ett ton skolarbete som ligger och väntar på mig medan klockan tickar och tiden går, jag har en lång lista på saker jag vill göra, jag har ca 5 labrapporter som ska skrivas och en litteraturuppgift som ska utföras, jag vill till Joel, jag vill göra roliga saker, men jag vill inte göra något vettigt, som se till att plugga till omtentan så att jag slipper få ytterligare en kurs liggandes till i Augusti. Men vad gör jag? Jag lagar mat, läser julklappsböcker, ligger i sängen och filosoferar, klappar katter, biter ner naglarna, skickar tramsigt förälskade sms till Joel, äter godis och slösurfar på nätet. Den enda fördelen värd att nämna med att jag till varje pris undviker att plugga är att jag också får saker som annars brukar klassas som tråkiga gjorda: jag städar toaletten, tvättar och viker ren tvätt, betalar räkningar och sorterar gamla papper.

Men mest av allt dagdrömmer jag. Synd att man inte kan få jobb som det! Mimmi, leg. Dagdrömmare. Drömmer stort och smått, färgglatt och grått. Få dina idéer precis som du vill ha dem!

Jag drömmer om Joel. Jag drömmer om att få krama Joel, pussa på Joel, sova med Joel, vakna bredvid Joel, äta med Joel, flytta ihop med Joel och slippa känna det som jag lever ett halvt liv, ett liv på paus. Jag har tryckt in ”Stand by”-knappen tills vi ses igen. Den allra största julklappen jag fick i år var den 6e, när jag trött satt på tåget hem och får ett sms med frågan ”Vill du bo med mig?”, även om sms:et genast följdes av ett till sms med förklaringen att ja, så fort det är möjligt då. Men ändå! Den dagen, när den kommer, om den kommer, jag får ställa ner mina väskor på golvet i mitt och Joels hem…. Den tanken räcker långt att drömma på just nu xD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s