Förkyld

Aaaaaaahhh blä

Har haft en fantastisk weekend i London och självklart skall detta bestraffas av Gud med en ordentlig jävla förkylning så fort jag sätter fötterna på svensk mark igen. Rösten är så gott som väck, om jag inte räknar med en 5 mins hostanfall före varje mening och att låta som någon alien från Star Wars, halsen värker som fan och har ont i ryggen, huvudet, feber och nu börjar jag känna av ena örat, hostar och harklar mig och får kväljningar av allt slem, ögonen svider och var fulla av klegg i morse, och hostmedicinen har gett mig halsbränna. Yaaaaay på mitt liv. Min enda form av kommunikation har idag skett via sms samt att kolla vad som händer på fb, men jag har knappt koncentration nog att lyckas formulera vettiga svar på de enstaka sms jag får utan istället kommer en äcklig tyck-synd-om-mig-spya där jag gnäller på livets orättvisor, och somnar sedan äntligen, bort från smärtan och känslan av att andas genom ett sugrör och den konstant kliande halsen, jag dreglar ner min kudde och orkar inte vända på den utan flyttar mig bara en bit längre bort på den och somnar om, ackompanjerad av det ständiga klagandet från ryggen trots mumsandet av panodil hela dagen.

Godnatt.

En tanke på “Förkyld

 1. Om det är någon tröst så känner jag samma sak…
  Jag fruktar för sömnen då mitt eländiga tillstånd kommer att bli alltmer påtagligt när jag ligger där i mörkret och väntar på att somna. Det är förjävligt.
  Jag får typ kväljningar av att hosta så mycket, dessutom har jag druckit 2 liter vatten (inte på samma gång så klart) så jag vill inte lägga mig ner för då kommer det glida upp genom strupen igen. Även om jag inte tänkt på att halsen gör ont så kommer jag att bli mer än medveten om det när jag ska sova. Allt blir tusen gånger värre.
  Jag vet inte ens vad jag babblar om längre här känner jag… men jag vill bara ta tillfället i akt att KLAGA på förkylningar när du ändå är igång, typ.

  Hoppas du blir bättre snart ❤
  Lycka till att sova.
  Jag kommer nog faila…. Godnatt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s