Onsdag

Hej hej! Det var ett tag sen. Jag kom just på att jag borde blogga mer, för det är rätt oschyst av mig att inte blogga om jag ska kunna inbilla mig att någon följer min blogg. Men först hade jag ett akut, stort behov av att skriva av mig – och då gick det inte att komma in på sidan. Jag vet inte varför. När jag sedan kom in igen, några dagar senare, så hade lusten försvunnit. Har ni också tänkt på det? Om man får prata av sig så föds nya tankar, men får man inte det blir man tyst istället. Jag har varit i Oskarshamn en vecka för att se till huset och hotellet och mata katterna medan resten av familjen (mamma, Bengt Erik och Molly) har varit på Rhodos en vecka. De kom hem i söndags kväll men jag är kvar här.

Hämtade just en handduk och svepte om skallen för att försöka förhindra att fler droppar äppelcidervinäger landar på datorn. Kom över något husmorstips att det ska vara bra för känslig hårbotten, så skvätte i en rejäl mängd alldeles nyss och ska strax gå och duscha ur det. Hu vad det luktar! Är osäker på om det ska lukta så eller om flaskan som jag hittade i skafferiet är för gammal – ja, ja, min vana trogen så ÄR den för gammal, men när ett fåfängt hopp om att den ska göra nytta ändå. Dessutom stod det inte rakt på sak ”äcv” (allmän förkortning för det, tydligen) på flaskan, utan äppel- och honungsvinäger. Honung är ju bra tänkte jag, och vad kan det göra för skada? Men kanske påverkar det dess påstådda magiska effekt. Vem vet.

Nej, nu kanske jag ska sluta sitta vid datorn och gå och duscha och se till att få något att äta innan det är dags att bege sig till jobbet för några timmars arbete vid fyra. Det var grått och trist väder hela dagen igår, så satt framför datorn hela dagen och har nu irriterande ont i ryggen >_< Bäst att röra lite på sig och inte göra samma misstag idag.

Annonser

One thought on “Onsdag

  1. Äppelcidervinäger är bra för hårbotten 🙂 Men ouffff vad det stinker!
    Du kan även ha det på facet (blanda det med vatten och lägg INTE runt ögonen!) Jag är The Home Remedy Queen xD

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s