I’m in the O-town

Back in Oskarshamn for a week. Sen Falun, sen, vem vet? Blev sjukt glad idag då jag hörde av Joel att han kanske får praktik i Uppsala i höst, och i så fall drar vi troligtvis dit. Eller ja, han gör det och jag förmodar att jag följer med! Såå.. Kanske dags att börja kolla upp vad man kan göra med sitt liv i Uppsala. Utbildningar? Jobb? Mina tankar går onekligen till receptarieutbildningen, som förutom i Kalmar också finns i Uppsala.. Anyhow. Jag har tid att fundera på det sen, det var ju inte det jag skulle blogga om nu!

I lördags landade jag och Therese på Kalmar flygplats efter en helt underbar, galen, flummig, fantastisk vecka i Side, Turkiet. Det kan möjligen vara ett av mina dummare beslut att åka iväg på festa-supa-charter och bränna upp en hel del pengar när jag inte har en aning om vad jag ska göra och hur jag ska försörja mig i höst, men åh!, vad kul vi haft. Minnena som vi skapat GÅR inte att mäta i pengar. Nattbad, drinkar vid poolen, forspaddling, fylleshopping, god mat, varma medelhavet, bada i 16-gradig flod när det är 40 grader i luften, billigt vin, solen som bränner på våra axlar när vi lever i nuet, för stunden, andas och bara är.

Vad ska jag skriva?

Hur ska jag bäst förmedla den sällsamma lycka som spred sig i min kropp när vi färdades på små krokiga, okända vägar halv fyra på morgonen?

Ögonblicket när vi kastade oss i det varma, mörka medelhavet med en stjärnbeströdd, oändlig himmel ovanför?

Hysterin som uppkom i chipsgången när vi skulle fylleshoppa! Vi skrattade så vi höll på att trilla omkull och efter en stund kommer tre anställda för att se vad det är frågan om. De passerar oss, ger oss misstrogna blickar och vänder åter mot kassorna. Säger till sin kollega: We found them…

Jag trodde inte det var möjligt att skratta så mycket under en vecka. ”Deckorys”, ”DaVinci-låten”, ”Harregoood”, Thrift shop…. och ”veckovilda” har vi sannerligen varit!

Tack för en underbar vecka Therese ♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s