Åhh nej

Sitter och har ångest och mindre panik. För att jag fått en tid för intervju på ett säljföretag i Uppsala. Bara telefonsamtalet försatte mig i upplösningstillstånd, visste inte vad jag skulle säga, hörde hur tveksam personen i andra änden blev. ”Såå.. Du verkar inte så intresserad av det här jobbet..?” Och det stämmer ju, jag blir fullständigt panikslagen av tanken på att sitta och ringa upp okända människor varje dag och försöka sälja saker till dem. Alltså, ni hör ju hur dumt det låter!!

Det kommer aldrig att gå. Bara att visa mig där, tanken får mig att vilja kräkas. Fan, fan, varför sket jag inte bara i att ringa upp när jag såg att jag hade ett missat samtal på mobilen?

För jag behöver något att gå upp till på morgnarna. Jag vill ha, nej, BEHÖVER ett jobb. Och arbetslösersättningen jag har rätt till ger mig så dåligt samvete – jag får pengar för att söka jobb, då måste jag ju göra det också – att jag pinat mig igenom den nästan fysiska smärtan att söka ett tiotal jobb. På tre veckor. Jag hatar det här, jag orkar inte.

Jag vill inte gå dit.

De kommer se hur värdelös jag är.

Det kommer aldrig att gå.

En tanke på “Åhh nej

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s