Snälla, klä på er

Imorgon blir det att åka till Barcelona! Woho!

Innan den nya helgen tar vid finns det dock en sak jag vill ta upp som jag verkligen inte gilllar.

På nattklubben vi besökte i lördags fanns det en mindre scen, där killar stod och dj:ade. Vid två tillfällen var även en dansgrupp uppe på scenen och dansade till några låtar. Det kändes helt okej och som något som höjde stämningen, men när de gick av och tre andra personer gick upp på platån kändes det inte lika okej. De var nämligen klädda i helt andra kläder – den ena tjejen hade extremt korta shorts och den andra hade bara svarta trosor på sig tillsammans med en mycket tajt och liten topp som täckte i princip inget mer än brösten. Killen som också gick upp var däremot klädd i armébyxor och en svart t-shirt, som varken var speciellt kort eller särskilt tajt. Och till skillnad från den första gruppen av fyra personer som såg ut att ha någon form av koreografi verkade de här tjejerna bara köra enligt instruktionerna ”se så sexiga ut som möjligt” samtidigt som killen stod och bankade på någon jäkla trumma.

Det såg inte ut som om de var där som dansare, snarare påklädda strippor. Inte fick de betalt för att dansa oavsett vad det nu råkar stå på deras kontrakt, de fick betalt för att se snygga ut och bli kollade på.

Det var inte första gången jag var på en nattklubb med anställda dansare, på Lighthouse i Turkiet fanns det små platåer utspridda runt om i lokalen med tjejer och killar i ännu mindre, minimala baddräkts/bikini”kläder” och livsfarligt höga klackskor.

Men jag fick en lika dålig smak i munnen ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s