Söndagsdepp

Usch, jag har varit på dåligt humör till och från i flera dagar nu, sur och lättirriterad och nu sitter jag och deppar i sängen. Tur att det är söndag i alla fall -_-

Letade upp lite gamla låtar jag lyssnat på i min förvirrade ungdomstid och det var som att komma hem. Desert Rose av Abingdon Boys School är en typisk sån låt som är perfekt att lyssna på när jag känner mig lite nere. Jag minns att jag hade en del av den låttexten som min ”presentationsbild” på bilddagboken när den sajten var populär. No lights are coming in, but it’s not the light nor the wind I’m missing…

För att göra surandet fulländat började jag kolla igenom gamla bilder, ett säkerrt sätt att bli vemodig och tycka att allt roligt som en gång fanns i mitt liv nu passerat och från och med nu är det bara tråkigheter (inte sant, har bl.a. en jätteresa inplanerad i sommar, men det hjälper tyvärr inte upp mitt humör just idag).

En klassisk skryt-bild. Ser ni, hehe?

Från Alicante, tre år sen. Det finns nog inget ställe jag längtat tillbaka till så mycket och förbannat mig själv för att jag åkte därifrån som just Alicante.

Såhär ser jag inte ut ofta, haha. Jag är alldeles för osäker på mig själv, mitt utseende och ”sex appeal” för att våga gå runt så här. Speciellt hatten! Tycker det kan vara sååå snyggt med hatt, men jag är rädd att folk ska skratta och bara ”kolla vad ful hon är, tror att hon ser cool ut”. Jag undrar om ens hälften av all elakhet verkligen sägs/händer i verkligheten, som man inbillar sig? Det ironiska är väl att de tillfällen man faktiskt råkar göra bort sig, så vet man inte det förrän i efterhand. Haha. Så egentligen borde man bara köra på och sen får man ta all eventuell skam i efterhand (och då kommer den ändå inte spela någon roll eftersom man troligtvis inte är där längre).

2 tankar om “Söndagsdepp

  1. Jisses! Att börja använda hatt var ett av de bästa val jag gjort i mitt liv! Och man får massa komplimanger för det. Folk kan stoppa en på stan och säga: ”Vilken fin hatt du har!”.
    Mer hattar till folket!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s