Examen

Nu har jag tagit examen. Nu är jag utbildad Apotekstekniker. Ännu en punkt avklarad på min bucketlist. Och precis som tidigare punkter jag klarat av, så undrar jag mest vad som händer härnäst. Jag blir inte så tillfredsställd av att kryssa av enstaka grejer från min lista längre. Det påminner mig mest om alla andra jobbiga punkter som jag hittat på. Guud, varför har jag satt upp så krångliga mål? Som inte ens passar in speciellt bra i det livet jag lever nu. Fast en punkt på listan lär ju bli avklarad inom två månader – åka till Japan. Om inget skumt händer fram tills dess förstås. Det känns lite konstigt tomt att ha avslutat min utbildning. Alla klasskamrater, nu har man träffat dom för sista gången. Det är tryggt på något vis att ha en pågående utbildning, lite som en ryggrad som styr åt vilket håll ens liv tickar på. Samtidigt känns det lite galet att jag lagt 1,5 år åt att få ord på ett papper xD Fast det är väl bättre att spendera tiden så, än att bara låta den rinna iväg utan att ha nånting man kan säga till sig själv att man åstadkommit…

11269887_10153060585404563_1151916904_n 11348560_10153060582094563_1903629450_o

Jag bestämde mig för att stajla lite och hade på mig min kick ass-röda klännning jag fått från min värdmamma Betty. Fick två roliga kommentarer från två klasskamrater:

”Nej men vilken fin klänning! Du ser lite ut som Jessica Rabbit”

och (efter att jag sagt att jag tvekade lite om jag skulle ta klänningen eller ej)

”Du är Hollywood (i den där klänningen) så du kan göra som du vill”

2 tankar om “Examen

  1. Men! Cool utbildning! 😀
    Och du är söt och passar jättebra i klänningen. Jag hatar iofs tubklänningar, man måste alltid hålla koll på dem och dra upp dem, haha.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s