Upp och ner

Sällan har mina humörsvängningar varit lika drastiska som nu. Jag skrattar galna skratt i ena sekunden och i nästa sitter jag och deppar. Jesus.

Vad exakt har jag tänkt blogga om? Det jag mest vill prata om just nu är sånt som inte bör diskuteras över huvud taget enligt vissa, hahaha, men jag hade en nice alla hjärtans dag i alla fall 🙂 Så typiskt mig att hitta en kille lagom till 14e februari, haha ^^

Hur det utvecklar sig, får vi se. Men han är ju helt klart den största anledningen till att jag till och från befinner mig i sjunde himlen. Resten av tiden, när jag istället sjunker ner i grubblerier, står jag själv för så bra.

Jag borde gå någon kurs i självkänsla, om det hade funnits. Ogillar verkligen att jag kan gå runt och vara helt normal och tycka rätt bra om mig själv, men om något inte blir som jag vill så åker jag verkligen ner i botten. En felformulerad kommentar kan ödelägga min sinnesfrid på mindre än en minut. Men det kanske är normalt ändå… Man kan ju inte gå runt och vara glad och förnöjd hela tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s