Att följa dåliga idéer

Att följa dåliga idéer, står det som rubrik i utkastet, och ingenting i texten. Jag tror jag menade att skriva detta förra gången i veckan när vi satt nere i matsalen och bestämde oss för att ja, vi är bakis. Ja, vi har grov sömnbrist sen förra natten. Och ja, det vore förmodligen ett oerhört dåligt beslut att gå ut och festa hela natten igen. Men… vi gör det ändå. Och så drog vi till Ageha med Sebbe och So som jag träffade förra sommaren. I know what you did last summer. Japp, har i princip återberättat hela förra sommaren minut för minut för stackars Zakaria och Linnea som jag hänger med. XD

Vi drog dit med dem och ett gäng halvdryga amerikanare. Och upplevde äntligen den famösa Ageha med fem dansgolv. Eller – det femte var mer som en uteterass med en pool, som det var förbjudet att bada i. Fråga min inte vad meningen med en pool är som man inte får bada i, för det låter som det mest onödiga som finns i mina öron xD Men antar att bad och alkohol är en överlag dålig idé så såå konstigt är det ju inte.

Mitt bästa minne är helt klart när jag sitter med Linnea som köpt vatten till mig och nästan typ gråter av smärta (hade mina svarta högklackade skor på mig – båda nätterna i rad. Ännu ett dåligt beslut.) och trötthet och verkligen, verkligen vill att vi ska åka hem. Och då kommer So förbi och bara hey, vi ska ut på terrassen nu för solen håller på att dra upp. Och ni förstår ju vilken underbar idé det var. Maroon 5’s ”Sugar” spelades precis när vi kom dit. Kallt som satan i bara tunn klänning en aprilmorgon nere i hamnen. Solen som sakta tar sig förbi molnen och upp på den väntande himlen. Havet ligger grått därunder. Skyskrapor i fjärran. This is what I’ve been waiting for. Hela natten kändes som ett väntande på att huttrandes och slitna som satan få stå och se solstrålarna sakta spridas över skyn. Den nya dagen hade börjat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s